Следвайте ни

Младежкият център търси нови инициативи с конкурс

viber icon

Младежкият център до Гребната база стартира инициатива, с която да стимулира младежи от 15 до 29 години от Пловдив, Сопот и Хисаря да предложат и реализират събития с обществена и социална значимост. Темите на конкурса са разнообразни и са свързани с човешки права, активно гражданство, приобщаване, развиване на образователни, културни, иновативни пространства и дейности, интегриране и подпомагане на деца и младежи от уязвими групи, съобщиха от общината.

Конкурсът има за цел да мотивира младите хора към активно действие по актуалните теми, провокиращи обществения интерес и осигуряване на трайна социална промяна. Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“. Получените предложения ще бъдат внимателно разгледани от консултативния съвет и оценени от жури.

Инициативата ще се раздели на 6 етапа за кандидатстване, като ще бъдат одобрени 40 младежки предложения за период от 36 месеца. Проектът е насочен към реализация по направленията изкуство и занаяти, образование и наука, културни и познавателни активности, опазване на околната среда, подпомагане и развитие. 

Крайният срок за предаване на предложенията е 20 септември 2020 година.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?