49

Младежки фестивал „Действай и въздействай“ събира публика на Гребната

Международен младежки фестивал „Действай и въздействай“ ще се състои в първия уикенд на юни /на 4 и 5/ в ОП „Младежки център Пловдив“. В  двата дни между 09:30 и 19:30 ч.  посетителите на Гребна база ще имат възможността да разгледат изложение, подготвено от младежки и доброволчески организации на национално и международно ниво. Едновременно с това обучителни сесии в сферата на младежката работа, изкуството, образованието и социалните дейности, ще бъдат провеждани в залите и откритите пространства на Центъра. Събитието ще включва и различни демонстрации и развлекателна програма.

За повече информация относно организациите и програмата следете Facebook събитието в страницата на Младежкия център. Участието в неформалните сесии е безплатно, необходима е само регистрация тук: https://forms.gle/CN1A2HEa2VgK36ZH6. Може да се включи всеки, който иска да обогати познанията си и да подобри различни умения по темите, както и да разгледа изложението.

Събитието се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014- 2021 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?