Младеж удари полицай при бой в дискотека

Тийнейджър бе задържан в ареста за 24 часа за оказана съпротива и удар на полицай в Пловдив. Миналата нощ при възникнал скандал в дискотека "Планета Пайнер" се сбили две младежки групи. След получения сигнал за побоя на място незабавно пристигнали полицаи от Четвърто РУ. Когато те се намесили, за да укротят биещите се, 18-годишния Т.Д. от Хасково ударил по лицето единия от служителите на реда.Тийнейджър бе задържан в ареста за 24 часа за оказана съпротива на полицай в Пловдив. Миналата нощ при възникнал скандал в дискотека "Планета Пайнер" се сбили две младежки групи. След получения сигнал за побоя на място незабавно пристигнали полицаи от Четвърто РУ. Когато те се намесили, за да укротят биещите се, 18-годишния Т.Д. от Хасково ударил по лицето единия от служителите на реда.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Никола Иванов

Никола Иванов

21.10.2009 | 16:34

Трябва да има последсвия за такива момчета и повече гласност за да се пострестнат други такива и да намалеят такива простъпки

Отговори
0 0
Христо Премянов

Христо Премянов

21.10.2009 | 15:43

Този тъп младеж не трябва да бъде допуснат в Пловдив повече.Те хасковлии са побойници всичките.

Отговори
0 0
Иван Кесяков

Иван Кесяков

21.10.2009 | 11:50

Този младеж трябва да понесе цялата строгост на закона за да си даде сметка какво е направил явно е бил пиян или дрогиран.

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?