Следвайте ни

Мистерия: Изнесоха изоставения бус в "Прослав"

viber icon

След като стоя цели три дни пред къща на ул. "23-ти Септември" в пловдивския квартал "Прослав", изоставеният бус "Форд" бе вдигнат и отнесен тихомълком днес следобед. 

Возилото паникьоса жителите на квартала, тъй като в неделя срещу понеделник бе заразяно от двама души. Свидетели твърдят, че двама мъже да се оттеглили тичешком от буса и са се изпарили в тъмнината. 

Три дни живеещите на улицата се питаха едни други на кой е това мистериознио возило. Отговор на тази загадка не се намери и те подали сигнал на тел. 112. Полицията така или иначе не дошла. Сред хората тръгнаха мълви и паника, че в буса може да има дрога или пък трупове, както и че може да е участник в тежко пътнотранспортно произшествие.

Така или иначе, причината се стана ясна. Собственикът не се появил, но обяснил на шофьора на палтформата, която го отнесе, че закъсал и го зарязал.  Хората, обаче, продължават да се съмняват. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?