46
Следвайте ни

Мисия "Лаута" - да опазим белите дробове на Пловдив

viber icon

Мащабна инициатива за почистване на парк „Лаута” ще се проведе в събота 2-ри октомври 2021 година. Тя е под надслов Мисия „Лаута” и се организира съвместно от кмета на район „Тракия” Костадин Димитров , ОП „Градини и паркове”  и ОП „Чистота”. Началото е в 10 часа, а мястото – чешмичката пред барбекютата на главната алея.

„Да опазим белите дробове на Пловдив е мисия, която си заслужава цялата ни енергия. Също толкова важно е да проявим грижа и отговорност към средата, която всички споделяме. За това нека се съберем и с общи усилия почистим „Лаута”, призова гражданите кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

От своя страна директорът на ОП „Градини и паркове” Веселин Козарев заяви готовност инициативата под надслов Мисия „Лаута” да стане традиционна. 

В събота на 2-ри октомври ще има и томбола с награди за всички, които се включат, но вярваме, че най-голямата награда ще е удовлетворението от свършената работа, подчерта кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Идеята

Идеята

28.09.2021 | 04:13

Идеята е добра, но да караме наред! То целия град е заринат с боклуци и уж нерегламентирани сметища. Че по реката да тръгне човек - гнусно е! И не от мръсотуята след въдичарите, а от сметищата. А реката колко смет е погулнала.... Всеки ден. Много хора го виждат, но се страхуват да се обадят, защото законът защитава плъховете... Та като е тъй - да обявят график и всеки даен да чистим след чааветата.

Отговори
1 1
Лаута е чудесно кътче

Лаута е чудесно кътче

28.09.2021 | 02:07

Там е празно място

Отговори
1 1
хахаха

хахаха

27.09.2021 | 23:15

Идват избори и започват да засаждат публично дървета, докато от другата страна презастрояват с 60 нови блока

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?