71

Министър Демерджиев в Пловдив: Набелязали сме рисковите секции за вота

Полицията е набелязала рисковите изборни секции за вота. Това каза пред журналисти в Пловдив вътрешният министър Иван Демерджиев, предаде репортер на "Марица". 

По думите му подготовката за вота е започнала веднага след края на предишните избори. 

"След анализ подобрихме действията си в някои сфери. Всяка седмица се отчитат действията, които извършваме по обезпечаване на вота. Набелязали сме рисковите секции - там, където вота обичайно се променя, там, където има много преференции. Предизвикателство е да се обезпечи вота предвид новите правила, но ще се справим", коментира Демерджиев. 

Министърът пристигна в Пловдив, за да връчи отличия на треньора по кикбокс Димитър Желязков и неговите възпитаници, извършили граждански арест в центъра на града в началото на февруари.


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Затвора

Затвора

03.03.2023 | 15:17

Проверете и спрете Манол Г. , най-мощният купувач в област Пловдив. За пореден път ни купува нас затворниците, ама дава малко.

Отговори
3 3
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

03.03.2023 | 14:02

Областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев, както винаги ще се бръкне за изборите, защото иначе отива при бай Ставри, а Георги Мараджиев е нежен тарикат Пак ще дават храна в магазина на Ново село.Другата врътка му е махалата в Три водици и Стамболийски. Доста незаконно строителство узаконява там.Само и само да го подкрепят. За щастие Георги Мараджиев е толкова умствено ограничен, че ако решите винаги ще го хванете. Всички му се смеят вече......

Отговори
6 4
стара майна

стара майна

03.03.2023 | 13:13

мани ги тия избори те са ясно на есен пак... демерджиев спешно въведи 2 две гранични зони с открит лист....и набери доброволци от местното население или с някакво заплащане ...един гарван няма да прескочи границата и изрична заповед стрелба на месо.................

Отговори
4 3
Дерменджиев, не откривай топлата вода наново

Дерменджиев, не откривай топлата вода наново

03.03.2023 | 09:31

Питай Славчо Атанасов , как Герб, маминия и здрава Измамата известна на града , като пловдивската пепелянка фалшифицират избори в Пловдив.Той поне го преживя на три пъти на собствения си гръб.

Отговори
10 6
Гласувай

Гласувай

03.03.2023 | 09:10

Набелязал съм олигофрени политици

Отговори
6 3

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?