49

Министър Демерджиев идва в Пловдив за отчет на полицията 

Министърът на вътрешните работи Иван  Демерджиев ще посети Пловдив, за да се запознае с работата на полицията през миналата година. Отчетът на ОДМВР в града под тепетата ще започне в 14 часа. 

Освен Иван Демерджиев ще присъства и главният секретар на МВР Петър Тодоров. Като официални гости са поканени областният управител, кмета на града и кметове на общини, също ръководителите на съда и прокуратурата.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Този

Този

10.02.2023 | 15:17

Да не забрави да похвали 01 РУ, което прикрива. Все пак Тодоров е бил там и се чувстват богопомазани.

Отговори
0 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

10.02.2023 | 12:01

съберете си акъла и не пишете тъпотии...

Отговори
1 1
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

10.02.2023 | 12:00

Министър Демерджиев прави всичко което да сега не правеше нито един шеф на МВР нито един!!!!!....просто идваха лапаха заплати власт и и известност до.оси.раха пейзажа в МВР и си отиваха.Така че колкото и да сте негативни трябва да се признае че един министър който не е типичния професионалист от системата направи изключително много неща разтърси тая сраснала се машина напълнена не случайно с некадърници но наши хора.....едните покровителстваха всичко що се наричаше нелегално.....трафик на хора- трафик на пратки наркотици разпространение на такива. чадъри над наши бандити... пиян и дрогирани шофьори наши хора..... ..абе няма нито едно престъпление което да не е "спонсорирано " от наши хора...демек полицаи. не на последно но много важно е и това че върху гнилите основи на МВР които наследи министър Демерджиев се изсипа рога на изобилието от случайности и бих казал най наболели теми и проблеми... като се почне от катастрофи със знакови бандити- война и трафик на мигранти - напъни на ЕС да галим и жалим македонските мекерета... наводнения- земетресения----непрекъснати политически и международни щекотливи теми които тлееха във времето и сега се взривяват... и наглостта на всички политически сили и най вече на некадърниците на ГЕРБ управляващи 12 години сринали доверието и занижили персонала на МВР до едни интересчии нагли и откровени бандити....специално назначени ... така че задължително трябва да се благодари на министър Демерджиев за всичките му усилия... и макар малките промени които имаше мъжеството и силите да започне.... Нека които е по праведен от него да хвърли пръв камъка .... дано сте по дълго на това място министър Демерджиев вие сте един от тези които каквото казват това правят!!!!!!!!!!!!!!!НЕ е лесен ще устои!!!

Отговори
2 0
Пловдив

Пловдив

10.02.2023 | 10:31

Ще има такива хвалби и лъжи колко велики били полицаите с милиционерско възпитание как защитавали закононарушителите и колко лоши били хората който си търсили правата

Отговори
4 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?