16

Minimart – вече е в Пловдив!

От края на месец ноември 2023 жителите на град Пловдив могат да се насладят на ново преживяване при ежедневното пазаруване в първите обекти на веригата Minimart на територията на града. След успешния старт на веригата през пролетта в София, Пловдив е вторият голям град, в който предстои да се развие скоростна експанзия на обекти.

Магазините Minimart се забелязват със специфичната си атмосфера за пазаруване на удобни локации на оживени места близо до дома/офиса; дълго работно време (7 дни в седмицата, от 7:00 до 22:00ч); бързо обслужване и топло отношение към клиента. Графичният символ на бранда е закачливо зелено зайче, символизиращо непринуденото и топло отношение към клиентите, бързината и комфорта да „отскочат“ за покупки до Minimart – всеки ден, по няколко пъти на ден. 

Освен типичният ежедневен асортимент за един квартален хранителен магазин, са много добре застъпени и импулсните стоки. Но истинският „запазеният знак“ на марката са хрупкавият топъл хотдог, приготвен на място и ароматните кафе напитки. 

Minimart e българска верига удобни хранителни магазини, с търговска площ между 50 и 100 кв.м. Зад търговската марка стои компанията „БГК“ АД, създадена през лятото на 2022г от група утвърдени български инвеститори и екип опитни експерти в ритейл бизнеса и търговската експанзия. 

Концепцията Minimart се отличава от другите вериги със своя уникален бизнес модел, който е много добра възможност за развиване на малък семеен бизнес. 

Компанията избира локациите и обектите, превръща ги в напълно оборудвани и заредени магазини, но на оперативно магазините Minimart се управляват от франчайз Партньори. 

Партньорът избира сам и наема своя екип, определя възнаграждението на своите служители. Партньорите нямат по отношение за изграждането, оборудването и подбора на асортимента. Те получават готов магазин и обучение, за да работят по стандартите на Minimart

Един Партньор може да управлява повече от един обект и това е много голям стимул за привличане на предприемчиви хора, които да печелят добре и да създават работни места.

Целта на Minimart е да стане най-бързо разрастващата се верига удобни хранителни магазини на пазара с над 300 обекта до края на 2025 година. Към момента компанията успешно работи по изпълнението на този план и ще изпрати 2023 година с 40 магазина - 30 в София и 10 в Пловдив.

Следващата цел за експанзия са Асеновград и Пазарджик - през първото тримесечие на следващата година, а след това - Перник, Дупница, Ботевград, Благоевград и Стара Загора. Към края на следващата година се очаква веригата да навлезе и в Бургас.

Оцени новината

Оцени новината
4.1/5 от 19 оценки
4.1/5 от 19 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Браво! Истински прогрес!

Браво! Истински прогрес!

04.12.2023 | 16:17

Nai-Balgarskoto ime! Няма и да влезна.

Отговори
10 4
Стоичков

Стоичков

04.12.2023 | 15:29

Голяма реклама,но не сте сметнали за необходимо да посочите и къде се намира този магазин.

Отговори
19 1
Gergana

Gergana

04.12.2023 | 15:40

Магазинът е на този адрес: гр. Пловдив, бул. „6-ти септември“ № 186 :)

Отговори
7 0
Гошо от почивка

Гошо от почивка

05.12.2023 | 06:51

Има и на бул. Мария Луиза до Берьозка

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?