Следвайте ни

Масови проверки в район „Северен” за домашни любимци

viber icon

Експерти от отдел „Екология и чистота” в район „Северен” през целия месец февруари извършват регулярни проверки съвместно със  служители на Трето РУ -Пловдив на МВР, ОП „Общинска охрана”, екипи на сектор „Общинска полиция”- Пловдив и Пловдивски общински инспекторат (ПОИ) относно нарушения на Наредбата на Общински Съвет-Пловдив за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и котки и регламентиране отглеждането на домашни кучета и котки на територията на Община Пловдив.

Най-честите нарушения и глоби са за собствениците на домашни любимци, които не са регистрирани в районната администрация или за неправомерно разхождане в зелените площи в парковете. ПОИ е съставил няколко предписания за разхождане на кучета без повод и без намордник.

Проверките се правят в парковете „Рибница”, „Красива България”, „Сърнена гора”, в градинката пред „Луксор”, в зелените площи по поречието на река Марица и други.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Гражданка

Гражданка

22.02.2021 | 15:18

Тия се занимават с онанизъм.... На бул.бъргария до р_т пилето има магазин Пазарито....ттлам една цанда от десетина човека пият нон стоп пред самшя магазин и в междублоковото пространство пикаят се отхождат даже не се кршят стават обръщат се и хоп.... Тези "домашни твари "кога и кой ще провери.... опшкаха и о.сраха около блока ни..... Трето районно спи....но пък като им звъне собстветика на пазарито идват чинно и лепят фишове но не на нашите хора.... Така рацотят в 3-ТО РПУ.... Подавах сигнари лятото никой не си мръдна г.ъза....иначе са на пазположение... Не кучетата и котките хората са проблем в Севепен

Отговори
0 0
Валери Илиев

Валери Илиев

22.02.2021 | 10:48

Кога ще видя пловдивчанин да си почисти след кучето,когато си е свършило голямата нужда ???

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?