Следвайте ни

Масови оставки в Басейнова дирекция

viber icon

Служители на дирекция „Контрол“ в Басейнова дирекция Източнобеломорски район - Пловдив масово подават оставки, научи „Марица“.

От десетината души, работещи в отдела, са останали едва трима - шефката на дирекцията инж. Снежана Обретенова, Лиляна Барганова, която в момента изпълнява и длъжността пиар, и още една служителка. Останалите или са напуснали, или са в предизвестие за напускане, твърдят наши източници.

Според тях вълната от оставки тръгнала след ареста на Цветелина Кънева, която оглавяваше дирекцията до 9 март.

В сайта на Басейнова са публикувани 4 обяви за работа в дирекция „Контрол“ - 2 за старши и главен експерт в Пловдив, една за младши експерт в Стара Загора и една за старши експерт в Хасково.

Пиарката на Басейнова обаче отрече да има текучество в дирекция „Контрол“. „Обявите за нови служители са регулярни“, каза за „Марица“ Лиляна Барганова.

В момента временно изпълняващ длъжността директор на Басейнова дирекция е Марин Маринов, който е досегашният шеф на „Планове и разрешителни“.

Кънева беше задържана на 28 февруари заедно с юрисконсулта на ведомството и общинския съветник от община „Марица“ Георги Какалов по време на акция на Специализираната прокуратура.

Срещу нея има повдигнати две обвинения - за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние и подкупи и за безстопанственост.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?