71

Малчуганите от ДГ "Боряна" научиха за бокса, футбола и щафетата в Европейския ден на спорта СНИМКИ

Незабравим спортен ден изкараха малчуганите от Детска градина "Боряна" в Пловдив. Поводът за приятните спомени бе Европейския ден на спорта "БГ Бъди активен" вчера. 


Като за загрявка малките момичета и момчета имаха възможността да наблюдават тренировка по бокс с треньор Стефан Панайотов. В залата беше Митю Митев-Мутата. След като се запознаха с основните на соловия спорт, малчуганите се пренесоха в света на футбола. 


Футболистите Атанас Пашев и Гочо Василев разказаха на децата за най-великата игра и им показаха няколко трика с топката. 


Спортният празник за децата на ДГ "Боряна" продължи в град Раковски.


След интензивната сутрешната тренировка, младите ентусиасти бяха извозени с Тур агенция "Георама" до "Приказната гора" в град Раковски. Там спортът и забавлението продължиха ръка за ръка. Малчуганите бяха изненадани със спортно-подготвителни и щафетни игри, в които показаха завидна енергия и умения.
 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 5 оценки
5/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
feggo

feggo

30.09.2023 | 11:58

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. =----- https://mub.me/handy

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?