46

Мажоретки от 25 клуба се раздадоха в "Колодрума"

За пръв път у нас се проведе държавен турнир по чирлидинг-мажоретни спортове. В пловдивската зала "Колодрума" се състезаваха 600 участници от 25 клуба в 13 дисциплини в седем възрастови групи. Турнирът бе открит от зам.-кмета Георги Титюков.

Организатор бе Българският чирлидинг съюз (БЧС), който спечели домакинство за Европейско първенство догодина в Пловдив. Мажоретните спортове са най-новата олимпийска дисциплина за игрите в Лос Анджелес 2028. Чирлидингът е на 130 години, но тепърва прохожда в България. Сред най-известните личности, които са били мажоретки, са актрисите и певиците - Сандра Бълок, Холи Бери, Блейк Лайвли, Фърги, Майли Сайръс, Камерън Диас и много други.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Това е бъдещето

Това е бъдещето

27.09.2022 | 14:37

Мажоретки,те са бъдещето на спорта! Да поскачат, да си покажат задниците,да им ги огледаме закръглени ли са, сочни ли са! Това е важното! Мноо важно,че нямало зали, спортисти, успехи и прочие-ей на-задници,задници,задници-колкото искаш! Па и сигурно и парички са отмъкнали некой хора!

Отговори
1 1
Поредната глупост

Поредната глупост

26.09.2022 | 21:32

Поредната титюкова простотия! Басейна,стадионите,зала Дунав,втори гребен канал къде са,къде ни е спорта,къде са спортистите ни,къде са новите Бухалов,Пенка Стоянова,Ани Узунова,Петър Лесов,Асен Златев....,къде? Вместо спорт- глупости!

Отговори
2 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?