Следвайте ни

Лют асеновградчанин паркира на инвалидно място, гази полицай и хора

viber icon

Безработен и разведен шофьор на "Роувър" от Асеновград се превърна в герой от филма "Бързи и яростни" на паркинг в Пловдив. 

Минути след 12 часа на 11 ноември наглецът паркирал червения си автомобил на инвалидно място на паркинга на магазин "Кауфланд" на бул. "Цариградско шосе" в града. 

Пошлата постъпка била забелязана от полицейски служител, който се приближил към собственика на роувъра и му се представил чрез показване на служебната си карта. Шофьорът го погледнал накриво и с раздразнителен тон просъскал пред зъби: 
„Ти какъв го играеш тука бе, ало ?“. 

Полицаят запазил самообладание и отново се представил, като наредил на наглеца да измести колата от паркомястото, предназначено за хора с увреждания. 

Лютият асеновградчанин влязъл в автомобила си, запалил двигателя, след което изфорсирал колата и с рязка маневра излязъл от паркомястото. 

Впоследствие преминал на около 10 см от краката на полицая с бърза скорост. Продължил да се движи бясно по паркинга на магазина, заобикаляйки хората там.  Представлението прекъснал втори полицай, който спрял червения роувър. 

Асеновградчанинът зад волана се сдобил с акт за дребно хулиганство и бил изправен пред съда. Там казал, че съжалява и помолил за глоба. Така и станало. Магистратите от Районния съд в града под тепетата му наложили глоба в размер на 100 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?