2374

Лошото време отмени "Пътят към върха" на Бунарджика

Лошото време отмени третото издание на събитието "Пътят към върха“, което трябваше да превърне вчера Бунарджика в пространство за музика. Новата дата ще бъде съобщена допълнително, след преговори с участниците, които са над 50 на 6-те сцени в тозгодишната програма, съобщиха от отдел "Култура" на Община Пловдив. 

"Пътят към върха" трябваше да предложи различни по жанр и стилове художествени интеракции - класика, джаз, поп и др. Предвидени бяха и изненади, които включват пряко участието на зрители на импровизираните сцени. 

Прогнозите за дъжд обаче накараха организаторите да се откажат от събитието. Влошените метеорологични условия объркаха и плановете на Регионалния природонаучен музей. Планираният за неделя на открито "Фестивал на пеперудите“ беше преместен вътре в музея. Всички артработилници, образователни игри, рисуване на лица, изложба на фотоконкурс "Пеперудите в природата“ бяха разположени във фоайето, зала "Бозайници“ и зала "Птици“.

Театралният фестивал "Сцена на кръстопът“ също премести под покрив пърформанса по текстове на Димитър Воев "Част от колекция", който трябваше да се проведе в двора на Драматичния театър. Спектакълът с участието на музикантите Иван Юруков, Стоян Младенов, Николай Димитров и Милен Апостолов се игра в Камерна зала при свободен вход.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?