46

Ледена епоха в Пловдив, вижте градусите

Днес времето в Пловдив ще е облачно с кратки превалявания от сняг. Сутринта градусите ще са минус 6, а по обяд термометърът ще показва нула градуса.

В Пазарджик и Хасково времето също ще е предимно облачно, на места с превалявания от сняг. Сутринта в Пазарджик термометърът ще показва минус 7 градуса, по обяд - минус 1. В Смолян утрото ще е по-студено и ще започне с минус 13 градуса, а по обяд живакът на термометъра ще се изкачи до минус 8. Времето не е подходящо за разходки в планината заради облаци и очакваните минус 9 градуса през деня.

Във вторник времето под тепетата ще е предимно облачно и студено. Утрото ще започне с минус 6 градуса, а по обяд живакът ще се изкачи до 2 градуса. В Пазарджик и Хасково облаци ще скриват слънцето. Термометърът в Пазарджик ще показва минус 8 градуса сутринта, но по обяд се очаква затопляне и температури до 1 градуса. В Смолян се очакват от минус 15 до минус 5 градуса. Няма да е подходящо за поход в планината, тъй като се очаква облачно време с температури от минус 17 до минус 6.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?