Следвайте ни

Лайънс клуб Пловдив събра 77 200 лева за шоков фризер

Общината помага в благородната кауза

viber icon

Членовете на Лайънс клуб Пловдив – Филипополис, се събраха днес на Римския стадион, за да призоват пловдивчани да се включат в кампанията за набиране на средства за шоков фризер.

Сумата в размер на 77 200 лв. необходима за закупуване на фризера е вече събрана, но без ДДС. Затова организаторите на инициативата отново отправиха апел и благодариха на хората с добри сърца, които помогнаха сумата да бъде събрана за толкова кратко време.

„Изказвам огромната си благодарност към всички добри хора, които се включиха в тази кампания и призовавам всички, които скоро са преболедували COVID-19 да дарят кръвна плазма и така да спасят човешки живот“, апелира инициаторката на кампанията Нели Иванова.

От Лайънс клуб споделиха, че дарителите са се обединили около каузата за много кратко време и по този начин са превърнали кампанията в успешна.

„В България, за да се случват такива благотворителни инициативи не са необходими платформи или луксозни офиси. В целия свят такива кампании се осъществяват от доброволци, които безплатно и безкористно се обединяват около важните каузи и помагат“, коментира Пепа Павлова – член на Лайънс клуб.

В кампанията, макар и онлайн, се включи и президентът на клуба Анна Алексиева, която отправи своите благодарности във видео разговор.

„По време на тази кампания за пореден път се убедих, че за да направиш добро не е от значение къде се намираш, важното е да имаш желание да помогнеш“, коментира тя.

Кампанията се подкрепя от Община Пловдив.


Припомняме ви, че можете да помогнете като дарите средства по следната банкова сметка:


"УниКредит Булбанк" !АД:


BG 15 UNCR 7000 1524 18 93 18


Титуляр на сметката: Нели Димитрова Иванова.


Основание: Събиране средства за шоков фризер

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?