Следвайте ни

Лайънс клуб „Евридика” зарадва семейства в „Тракия” и „Южен”

viber icon

И тази година дамите от Лайънс клуб „Евридика” – Пловдив, проведоха своята традиционна благотворителна инициатива, насочена към подпомагане на изпаднали в затруднение граждани.  42 семейства от районите „Тракия” и „Южен” получиха хранителни и санитарни продукти. 

„Наближава един от най-светлите празници в годината – Рождество Христово. Той носи надежда за сбъднати чудеса. От  9 години дамите от Лайънс клуб „Евридика“ се опитваме да направим едно, макар и малко, чудо за хора, които са изпаднали в трудно положение.

С помощта на много фирми от град Пловдив и с наши лични средства правим 42 пакета с необходими хранителни и хигиенни продукти. Към тях добавяме и някои малко по-празнични подаръци”, разказаха организаторите. 

С подкрепата на екипи от кметствата в двата района дамите лично разнесоха събраните продукти по домовете на социално слаби  хора и на граждани, останали без работа заради кризата с Ковид19, за да превърнат тяхната Коледата в топъл и уютен празник. 

„Благодарим на нашите приятели дарители, участници във виртуалното събитие „21-ви Рожден ден на Лайънс клуб Евридика“, с помощта на които тази акция става по-голяма и по-пълноценна”, споделиха организаторите. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

веско

веско

18.12.2020 | 14:27

надявам се и на нас да помогнете в тези трудни времена

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?