Следвайте ни

Купонът в пловдивските кръчми се мести следобед

viber icon

Купонът в пандемията се измести в следобедните часове. Поне от заведенията, които държат да спазват противоепидемичните мерки и не им се рискува с глоби. Популярен коктейл-бар на ул. „Гладстон”, който утре ще празнува своя шести рожден ден, обяви старт на веселбата в 17 часа, установи проверка на "Марица". Още по светло DJ ще застане зад пулта, за да върти хитови парчета, а клиентите да пият коктейли.

Партито приключва в 23 часа, коректно обявяват от заведението и напомнят, че който иска да присъства, трябва да си резервира място, защото всеки втори стол ще остане празен, както е регламентът при последния рестарт на заведенията от 1 март.

"Ресторантите току-що отвориха, не говорим за затваряне, но може да се наложи да намалим работното време", заяви вчера кметът Здравко Димитров. Според него във фитнесите може да се допускат по-малки групи. Засега не се обсъжда маските да станат задължителни на открито.

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Вестникар

Вестникар

12.03.2021 | 09:16

А защо вестник Марица им прави реклама,че даже и на DJ въпреки ограниченията за децибели?

Отговори
3 0
купонджия

купонджия

12.03.2021 | 09:13

Нима да се отиде на кръчма и на купон е най-важното и неотменимо нещо в момента, без което не можем и трябва да го направим на всяка цена!?

Отговори
4 0
Оставка

Оставка

12.03.2021 | 08:30

Кмете,кмете, влез си в рорята и вземай мерки! Каквото си л.айно ще стане много зле! Няма ресторанти,фитнеси, молове... Всичко затваряй,защото хората умират по болниците!

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?