Следвайте ни

Купон на Пеещите фонтани, Пловдив се сбогува с лятото СНИМКИ

viber icon

Истинско стълпотворение от хора има тази вечер на Пеещите фонтани в Цар - Симеоновата градина. Младежи и възрастни с малки деца  буквално окупираха любимата атракция, за да се порадват на последните топли дни и а се сбогуват с лятото.  

Пред фонтана се чуваше и чужда реч, а някои бяха пристигнали на гости от София, Хасково и Пазарджик.

Снимки Наташа Манева

Фонтаните ще работят през целия октомври и се зазимяват, когато навън се застуди.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Нали

Нали

11.10.2020 | 01:03

След реконструкцията, пеещите фонтани и царсимеоновата градина станаха още по привлекателни места за развлечение на нас, пловдивчаните и гостите на града, БЛАГОДАРЕНИЕ на кметът Иван Тотев! Много искам да напомня, че проектът включваше и паркинг под фонтаните. Това беше една чудесна идея, която беше провалена от "айнзац" групата на т.н. ген. Атанасов ( малко по късно надянал маската на козарката Анка), с цел дескредитиране на Тотев! Същата група провали и реализацията на зоологическата градина! Същата група се опита да провали откриването на ЕСК, но за радост на пловдивчани, не успя! Откриването се радваше на рекорден брой посетителии страхотни отзиви в световните медии и невиждан ръст на посетителите! Благодарение на усилията и стицизмът на Тотев имаме страхотен реконстроиран площад!

Отговори
6 4
Наистина

Наистина

11.10.2020 | 01:19

Аз също протестирах срещу безумната идея на Мамин Ваньо да има паркинг под езерото. Газовете от двигателите на колите в паркинга трябваше да се отвеждат през едни тръби, които да са около и в самото езеро. Не познавам никакъв генерал, нито останалите протестиращи. Изразявах личното си възмущение и се гордея с това, че успяхме. Заради зоопарка изсякоха много големи, здрави и стари дървета. Не си спомням за протест, там се намеси прокуратурата, заради грубото погазване на няколко закона и наредби. Има и будни пловдивчани, както и редовно четящи. Пропагандата за Тотев няма как да мине.

Отговори
2 5
Нали

Нали

11.10.2020 | 01:55

Паркингът под фонтаните беше страхотна идея! Щеше да обере пиковият трафик при значими събития! Иначе го познаваш "генерала", езикът ти е точно където трябва, в дупчицата на дупенцето му! Колко дървета са изсекли за зоологическата градина и колко нови са засадени? Истината е, че заради мафиотският хотел на гребната, пръкнал се с масрафите на Славчо Атанасов, беше впрегната цялата мафия за да се провали зоологическата градина! Двойна файда, кал по Тотев и "да не им мириши на гостити на хутела"!!!

Отговори
7 3
Хахаха

Хахаха

11.10.2020 | 02:42

Тотев, ти ли пишеш под псевдоним?! Само ти и другите герберасти си служите с вулгаризми. Явно добре си запознат с описаните действия с разни генерали. Ама твоят генерал въпреки това те отлюспи. А дърветата пред хотела на Гребната пак твойте ги отрязоха, да му се открие гледка.

Отговори
1 3
Петьо

Петьо

10.10.2020 | 22:32

Фонтаните работят, ама има едно заведение, което ги заглушава и пречи, ама общината и полицията не го забелязват.

Отговори
6 2
Наистина

Наистина

11.10.2020 | 01:25

Всъщност, тези шадравани не са пеещи, няма музика, а когато има за половин час 2-3 пъти седмично, няма синхрон между музика и вода. Това са евтини водоскочета, а истинските и много скъпи пеещи фонтани се озоваха при Гергов на Панаира.

Отговори
4 3
До Наистина

До Наистина

11.10.2020 | 01:58

Ти ходил ли си на фонтаните?

Отговори
1 0
Наистина

Наистина

11.10.2020 | 02:45

Родната ми къща е там и там живея, на Велико Търново. Това има ли връзка с фонтаните, които НЕ пеят?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?