3906

Култово заведение в Пловдив хлопна кепенци


Култовото заведение  в града под тепетата Planet Еdition хлопна кепенци след 25 години живот. Не става ясно каква е основната причина за затварянето. Собственикът на емблематичното заведение е Владо Вишански. Последно барът е работил преди няколко дни, като е имало прощално парти. Във фейсбук страницата им екипът благодари на всички посетители през годините и ги кани на парти на единственото останало заведение от веригата на Свети Влас. 

"Planet Edition благодари, на всички вас - тези, които сте “Планетяни”през тези чудни и незабравими 25 години!!!! Последното парти, не е повод за тъга, а за усмивки, с които да запазим спомените си! ЗАЕДНО! Planet ви обича! 

И не забравяйте: очакваме ви на Св. Влас, Planet Yacht, още на 14 юни, за да ви покажем, че когато поискате, можете да сте с нас, само на час и половина от любимия Пловдив, се казва в съобщението.

От веригата Планет остана само на Свети Влас, след като в Пловдив вече то не съществува, а преди това затвори и в София, където стана ивент център. 

През годините Планет в града под тепетата е имало емблематични партита със български и световни групи, музиканти като Васил Найденов, C-BLOCK, Сигнал, DJ Milana, TUBRO B от SNAP и други. През годините в локала са се провеждали и много конкурси за красота. 

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 3 оценки
4.7/5 от 3 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?