Следвайте ни

Кукерско шествие блокира движението по Коматевско шосе

viber icon

Заради традиционното кукерско шествие в „Коматево“ послучай Сирни заговезни в квартала утре, 14 март, се въвежда временна организация на движението, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

От 13:00 до 14:30 часа поетапно ще бъде спирано движението на пътни превозни средства по ул. „Коматевско шосе“ – от околовръстния път до кръстовището с ул. „Лозарска“ и ул. „Захаридово“, по ул. „Захаридово“ – от кръстовището с ул. „Коматевско шосе“ до кръстовището с ул. „Асенова крепост“, и по ул. „Асенова крепост“ – от кръстовището с ул. „Коматевско шосе“ до кръстовището с ул. „Захаридово“.

Автобусите по линии №1, 20 и 27 от градския транспорт ще се движат с променени маршрути в интервала от 11:30 до 12:30 часа. В посока към „Коматево“ след стадиона те ще завиват наляво по ул. „Захаридово“, а после – надясно по ул. „Асенова крепост“, до последната спирка.  Маршрутът в обратна посока ще е от последната спирка на ул.  „Асенова крепост“, направо по ул. „Захаридово“, надясно по ул. „Коматевско шосе“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Организацията и контролът на движението, както и охраната по време на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР. Всички участници в празника са предупредени да спазват противоепидемичните мерки срещу разпространението на COVID-19, включително и минимална дистанция от 1,5 метра.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?