Следвайте ни

Изобретателен пловдивчанин регистрира безработни онлайн СНИМКИ

viber icon

Изобретателен пловдивчанин прави онлайн регистрация на безработни в Бюрото по труда срещу заплащане, видя репортер на "Марица". Услугата струва 20 лв. и от нея се възползват хора, които не искат да чакат на опашки и не могат или нямат желание да се обърнат към електронния вариант. 

До преди кризата мъжът се е занимавал с европейско консултиране на проекти, но сега хляб в тази ниша няма. Затова решава да бъде гъвкав и да се преквалифицира. Не му е нужен офис, достатъчно е да има интернет. По думите му системата била тромава, защото не била предвидена за толкова голям трафик и при регистрация го изхвърляла по няколко пъти. Предимно работи с хора от пловдивските села, които му предоставят пик от НОИ или електронен подпис, заповед за освобождаване, лична карта, диплома за завършено образование, сертификати за курсове и номер на банкова сметка (ако желае да получава обезщетението по банкова сметка). 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Точно, защото такива са ма минавали

08.04.2020 | 17:26

Уж за по добро и по бързо, да ама не, затова съм против, никога не говоря празни приказки, а който е инат като акнето си, старостта си и трите си мазни косъма, това си е негово мнение...!

Отговори
0 1

Иван

08.04.2020 | 17:17

Човекът дава избор - който го мързи да чака или не му се занимава да си го направи онлайн, той му върши услугата. Нормално е да се заплати след като искаш да минеш метър.

Отговори
1 0

Абе кюстерме, няма ли победителка

08.04.2020 | 16:51

В тази цялата поредица от,, олита,,..?!

Отговори
0 0

Миту къде е(пример че...!)

08.04.2020 | 16:47

Болна цял живот, пък и се...! (Булката си показа,, хурката,,...чесна като. този мошеник.. хахаха..давай кюстерме, има ли още..!?)

Отговори
0 1

Изобретатели има по всяко време

08.04.2020 | 15:53

Ще чакам, но няма да му дам 20 лв, има такива,, офисчета,, пенсионни услуги, които привличат,, балами,, и са близко до главния офис, това е куриоза...! (Мошенници у нас колко щеш, не ги притеснява ни вирус, ни нищо...!)

Отговори
2 3

Иван

08.04.2020 | 16:22

Защо да е мошеник, никой не е накарал на сила.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?