Следвайте ни

Крисия открива изложбата „Папагали от три континента“

viber icon

На 7 септември от 11.30 часа, + 1 ниво, музикалното откритие Крисия открива официално популярната международна изложба „Папагали от три континента“ в  Европейската столица на културата – Пловдив. 

Малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската Евровизия в Малта и накара всички българи отново да се гордеят. 

С изпълнението  си „Планетата на децата“ Крисия като истинска фея и супергерой „иска да превърне всички хора по света в деца и, повярвай ми, съвсем сами този свят ще променим.“

 

„Живи, свободни и игриви“ е мотото на екзотичната изложба, която талантливата Крисия първа ще има възможност да разгледа в МОЛ Mарково тепе. 

„Щастлив съм и за мен е повече от чест точно Крисия да открие международната детска екзотична изложба „Папагали от три континента“ с официален домакин МОЛ Марково тепе, Пловдив. 

Винаги съм се възхищавал на невероятния чар и излъчване на това дете. Всяко едно нейно изпълнение те вдъхновява и оживява на сцената. Пожелавам все повече деца да се докоснат до своята мечта. 

Очакваме ви от 7 септември до 28 октомври в МОЛ Марково тепе – Пловдив, +1 ниво“ споделя  лайфстайл експертът Атанас Лазаров. 

Официалното откриване на папагалската изложба ще бъде в събота, 7 септември, от 11.30 часа в прегръдките на Пловдив, Европейската столица на културата.

Откритието на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд – Крисия, ще изпълни свой бутиков самостоятелен лайф концерт на построена сцена, на метри от уникалните 30 вида екзотични папагали: Какаду, Ара, Току тока, Джулс, от популярния детски филм „Рио“, обявен за изчезнал и защитен вид в природата, приятелят Жоро, а снежнобелият Лукас ще се обясни в любов на малката Криси и ще прошепне нежно: „I love U!“.

В Града под тепетата участието на Крисия ще зарадва безброй малчугани, а от МОЛ Марково тепе и Macaw garden са подготвили страхотни подаръци и изненади за малката чаровна изпълнителка. 

Карамелената дизайнерка пък Цветомила Маринова се погрижи за сценичния тоалет на звездната гласовита изпълнителка.

Изложбата „Папагали от три континента“ ще бъде превърната в истинска джунгла от озеленителя  експерт Йордан Сребров, който ще декорира истински палми към интериора и ще ни накара да се потопим в реалния свят на екзотичните птици.

Официални партньори на популярната изложба са: хотел Royal SPA Velingrad и Capital City Center Пловдив, МОЛ Марково тепе, Nova Tv, BtV, BNT, Blitz.bg, Hilife.bg

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?