Следвайте ни

Край на спуканите гуми на бул. „Васил Априлов“? Да, ама не! СНИМКИ

viber icon

Шофьорите в Пловдив могат да ликуват. Посипаха и запълниха дупката-рекордьор по спукани гуми, намираща се на бул. „Васил Априлов“, до кръстовището с бул. „Шести септември“ в посока Централна гара. 

Остана само да се сложи асфалт, но не е ясно кога това ще се случи. 

Радостта на шофьорите обаче няма да трае дълго. Само на 20 метра по надолу се е образувала нова вдлъбнатина в асфалта, която расте с всеки изминал ден. До месец най-късно и там ще зейне дупка, която светкавично също ще започне да гони рекорди по пръснати гуми и изкривени автомобилни джанти. 

„Трябва да се оправи цялото трасе, не парче по парче. Стига с тези временни решения. Даже и решения не мога да ги нарека“, коментира ядосан шофьор. 

Нуждата от цялостен ремонт на участъка е очевидна и седналите зад волана се молят това да се случи възможно най-скоро, за да не трошат колите си. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тодор

Тодор

21.01.2021 | 10:33

Публикувах много дупки които са вече ями? Из целия град е така? От район Северен публикуваха отговор??? Няма пари? Въпрос към кмета Здравко Димитров : Кмете как ще обясниш, защо не правиш ревизия на предходното управление - Обещание пред Беновска преди изборите? Значи пари за дупки убийци пари няма, но провалени проекти за милиони има? Пари за раздута администрация с 9 кмета има??? Срам

Отговори
0 0
Ццц

Ццц

20.01.2021 | 16:38

Чакайте първо да запълнят дупките, плаща се на м2, а след това ще започне и голямото крадене, цялостния ремонт. Всичко по реда си.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?