Следвайте ни

Крави мучат на Гребната, децата в захлас СНИМКИ

viber icon

Зимното слънце изкара на открито гражданите на Пловдив, децата им, домашните им любимци и … селскостопанските животни. Край Гребната база отново кротко мучат и пасат крави, видя фотообективът на marica.bg. Това не е първият случай, в който добитък излиза на паша на едно от най-оживените места в града.

Пловдивчани вече толкова са свикнали с нетипичната гледка, че почти не им обръщат внимание. Изключение правят само родителите, които имат шанс да покажат на наследниците си крава на живо, а не на картинка в шарените детски книжки. На някои дори им се налага да обясняват, че това не е добичето от опаковките на шоколадите.

Снимки от Наташа Манева

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

И уфце много

И уфце много

02.01.2021 | 18:22

Ниье бе Дяцата от Пловдив трябва да гледат само чейн бюра МОЛ чета и други еврейски чикиджийски номера Кво е това крава или овца Другаря еврейн ще им го достави разфасовано дълбоко замразено от някой еврейски резерв направо на трапезата стига мама и тате да бачкат като роби за минимална работна заплата да съ ваксинирани и дисплинирани А ако слушка детето като мама и тате могат и да му покажат и кво е овца и кво крава онлайно Те и тяхната пропагандна машина са загрижени за вас да видите на картинка и цяло стадо от крави ако толкова ви се ще Те от едно безобидно грипче Пандемия изкараха та от една крава стадо ли не могат да направят

Отговори
2 2
Грозно е

Грозно е

02.01.2021 | 16:26

Редовно зимата ги пуска на гребната база да пасат. Най-интересното, е че никой от олщината не обръща внимание, никога не го глобяват. Защо ли?

Отговори
5 3
мечо

мечо

02.01.2021 | 16:14

Журналист, ако не направи една новина от "игла на чересло" няма да е жив. Една и съща крава снимана на 4-5 снимки(слабичка, мръсничка) горката олицетворява няколкото крави за които пише вашия човек. А и нямаше да е лошо ако действително бяха повечко, че много деца освен куче, котка и много автомобили жива крава не са виждали.

Отговори
11 3
Пловдивчанка не в повече

Пловдивчанка не в повече

02.01.2021 | 16:03

Ами нека по такива неща се захласват!Няма лошо! Къде иначе някое дете без селски баби и дядовци ще види откъде идва млякото. Аз за първи път видях реални някои животни, когато бях в 8-ми клас, защото нямахме роднини на село. Имахме обаче в училище предмет селско стопанство и ни водиха на посещение в кравеферма и овцеферма. Така видях и какво е това трактор и комбайн.

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?