1939

Край на среднощния тормоз от рокерите

Безсрочна спецакция, провокирана от десетките сигнали за шумни мотори, състезания между мотористи и развиването на безумна скорост, стартира в Пловдив и региона. Това обяви шефът на пловдивската полиция старши комисар Димитър Балев. По думите му, мащабната спецоперация ще продължи, докато "това явление не се въведе в нормални граници".  

Припомняме, че със затоплянето на времето пловдивчани биват тормозени от "изрязването" на мощни мотори, като това се случва обикновено в нощните часове. В редакцията на "Марица" са получавани десетки сигнали от граждани, като последният се отнасяше до булевардите в пловдивския квартал "Кючук Париж". Живеещите там също са пропищели от рев на мотори.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чичо

Чичо

24.05.2022 | 15:53

Вярвате ли , това за моторите , аз НЕ . Излезте и се спрете на някое кръстовище , моторите си реват ,колкото могат . Чуват се на километър , а наоколо не съм виждсл полицаи от милиционерско време . Преди на всяко по голямо кръстовище след обяд имаше поне по еди милиционер , а сега 0 .Снощи един моторист рева 15 минути на кръдтовището от ВСИ до Мебелна ( бивши ) . Е нищо

Отговори
7 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?