Следвайте ни

Кой се къпе в лукс в кризата СНИМКИ

viber icon

Въпреки че в България, дори и в световен мащаб, бизнесът бе нокаутиран от COVID-19, някои успяват да минат между капките и не само да не усетят сътресения, ами да потънат сред пачки пари, да си купуват лъскави коли и да кръжат на скъпи екскурзии из Обединените арабски емирства.

Охолен и лъскав живот демонстрират също хората около украинския бизнесмен Вячеслав Бурма, чието име се разследва за участие в цигарената мафия. Кратка "разходка" из социалните мрежи илюстрира този неописуем лукс по време на пандемия.

Венелин Говедаров, който работи за фирмата на Бурма "ТАБИ ДВ" ООД, не е изключение.

Може да е само "един работник", но някак е успял да спести от заплатата си и да си купи супер лъскаво БМВ, последен писък на модата, чиято снимка с гордост е качил в профила си във фейсбук.

Явно доста се е влюбил в немското возило, защото в профила му има повече снимки на колата, отколкото негови. 

Половинката на Вячеслав Бурма също се къпе в лукс. И не го крие. Напротив. Даниела Попова Бурма иска да го сподели със всички, публикувайки снимки в профила си от различни луксозни дестинации.


Даниела се радва на слънчевите лъчи в Дубай.


В пандемичната година тя се е разходила из Обединените арабски емирства и Тайланд.

Снима се по бреговете на екзотични плажове, докато в България посрещат поредния пик на пандемията..Поне това е обявила публично, публикувайки снимки от екзотичните дестинации в профила си, а под линията може да има още десетки пътувания. 

Както вече "Марица" писа, 49-годишният украинец Вячеслав Бурма е имал летящ старт. 

Още от първите дни дейността на фирмата му „Таби ДВ“ ООД, свързана с търговия и рециклиране на машини за тютюнопроизводство и цигарени изделия, е преживяла истински възход. Компанията е регистрирана в края на август 2018 година, но дейността и започва през 2019. Само за една година оборота, който минава през дружеството е внушителен – близо 3,7 млн. лева, според публикувания ГФО.

В компанията работят 29 служители към септември 2020 година. Уставният капитал, с който е основана фирмата „Таби ДВ“ ООД е 10 010 лева, а адресът за кореспонденция и управление е в Пловдив на ул. „Борис Шивачев“ 12. До преди броени седмици обаче, депозираният уставен капитал на фирмата е бил едва 10 лева, като едва на 25 февруари той е увеличен с 10 хил. лева.

В дружеството собственици са самия Вячеслав Бурма с 4505 акции, както и съпругата му Даниела Любомирова Бурма с 5005 акции. Освен тях в  „Таби ДВ“ има още двама миноритарни съдружници - Олександр Ковальов и София Ефименко, които общо държат 500 акции и също са украински граждани. Любопитно е че новите акционери са влезли във фирмата на 21 март, тази година, като Вячеслав Бурма е отстъпил 500 от своите акции на сънародниците си.
 


 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ХаХа

ХаХа

18.04.2021 | 14:25

Хора с бизнес демонстрират охолен живот -каква изненада! Всяка втора кифла има снимки от Дубай в профила си

Отговори
3 0
Стоичков

Стоичков

17.04.2021 | 16:21

То нали кинтите са за да ги харчат,а пък ако има някаква"грешка"като те хванат ще те еб....т.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?