Следвайте ни

Кой плаща? Гейзерът до стадион "Пловдив" блика втори ден СНИМКИ/ВИДЕО

viber icon

Тече, всичко тече!... Тази песен си припяват пловдивчани и гости на града, които са в района на тенис комплекс "Локомотив" на стадион "Пловдив".

Второ ден там си блика гейзер заради авария, видя репортер на "Марица". Водата извира изпод асфалтова кръпка, не спира да залива наоколо и да създава неудобства. 


На стадиона се провежда държавен турнир по тенис, на който присъстват десетки пловдивчани и гости на града под тепетата. 

Всички те се сблъскват с неприятната картинка и импровизирания басейн, който прелива на талази. 

"Кой плаща водата?", се питат хората. Някои се шегуват, че може би това е минерален извор. 

Още вчера "Марица" писа за бликналия гейзер. От ВиК съобщиха, че знаят за аварията и че тя ще бъде отстранена днес. До момента, както става ясно по снимките и видеото, няма никаква реакция. 
 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

За ПРОКУРАТУРАТА!

За ПРОКУРАТУРАТА!

03.04.2021 | 20:45

Гледайте си сметките, има една ЛАФЧИЕВА И един ПАПУЧАРОВ които карат инкасаторите да н адписват общите водомери и така ни взимат пари за вода която не сме изхабени.После сменят водомера и чао!Тези са за прокуратурата,измамника ПАПУЧАРОВ го изхвърлихме от EVN а Гергов го прати да ликвидира и ВиК!ГЛЕДАЙТЕ СИ СМЕТКИ КОЛКО ОБЩА ВОДА ВИ НАЧИСЛЯВАТ там ни ЦАКАТ!!!!

Отговори
5 0
...

...

03.04.2021 | 17:42

ВиК в момента не му е до водата ... Цялото ВиК е в предизборна кампания. Нали там е последен пристан на партийни послушковци

Отговори
5 0
!!!

!!!

03.04.2021 | 17:29

Как кой? Всеки пловдивчанин с партида в комунистическото дружество за пренасочване на откраднати средства към млади червени капиталисти.

Отговори
4 0
Тиквенистан

Тиквенистан

03.04.2021 | 16:06

Матряла плаща и гласува за да плаща

Отговори
1 1
Юлия

Юлия

03.04.2021 | 15:31

Ако загубите са за сметка на водното дружество, бъдете сигурни, че гейзер просто няма да има. Има, защото плащаме всички ние.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?