Следвайте ни

Котки за 4000 евро на "Зоо ревю"

viber icon

Зоо ревю 2010 с уникални котки, кучета, 600 цветни канари и 200 гълъба ще се открие в палата №8 в Международния панаир на 29 октомври. За пръв път ще гостува куче-плъхоловец от рядката порода "Ратонеро Мурсияно". Неотдавна в Испания са били подарени 2 такива кучета на българи, а едно е било лично за премиера Борисов, разказа Пламен Митрев, вицепрезидент на Българския републикански киноложки съюз. Сред дефилиращите кучета могат да се видят още представители на най-малката порода - чихуа-хуа, и руски тойтериер, който станал любимец на испанската кралица София. Жури ще раздаде титлите С.А.С. и С.А.С.I.В., както и сертификати за кандидати за национален и международен шампион по красота.

Два дни ще продължи екстериорната изложба на котки, в която ще участват 60 екземпляра. Сред тях ще има синя британска котка и клепоуха котка, която е шампион от международна изложба в Кипър. Предвиден е и кът за писани-хубавици, които няма да участват в изложбата. Цената на една красавица е между 3000 и 4000 евро, посочи Митрев.

В Европейското първенство за цветни канари ще се включат 600 участници от почти всички породи, съобщи Владимир Владиков, председател на Клуба на канаровъдите. 200 гълъби, включително уникати от стари турски породи, ще представят вида си в Национална изложба на гълъбите.

На Панаира на домашни любимци посетителите могат да видят още оригинали като пор албинос, кенгурови мишки, паяци и скорпиони.

Зоо ревюто ще е отворено за посетители от 9 до 18 часа, а на 31 октомври - последния ден на панаира - до 16 часа. Входният билет е 2 лева.

Изложбата "Цветна есен" пък ще бъде открита днес от 11.30 часа в палата №4.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?