Следвайте ни

Костюмче за Снежанка излиза от 10 до 100 лева

viber icon

И Снежанките са кът тази година заради пандемията. Това обаче не означава, че трябва да отсъстват от празника. Проверка на „Марица“ сочи, че от началото на декември обявите за продажба на костюми на вярната дружка на Дядо Коледа - нови и втора употреба, са утроили броя си.

Преобразяването с "нещо втора ръка" излиза поне 10 лв. - за тази сума се продава най-евтиното екипче на приказната гостенка в един от най-популярните сайтове за онлайн продажби. Малко по-ефектните снежнобели премени достигат 20 лв. 

Чисто новите костюми, които ще осигурят красива Снежанка до елхата вкъщи, се търгуват на доста по-висока цена, в зависимост от това колко е дълга роклята и дали върви с аксесоари. Традиционната снежнобяла кралица може да се осигури за сума между 60 и 100 лв. По-оскъдни, но залитащи в еротиката, премени могат да се намерят и за 50 лв.

Изборът определено е богат в навечерието на коледните празници и е реална възможността да се създаде вълшебна обстановка за малчуганите с влизане в роля, макар и в условията на пандемия.

Предвиден е и друг сценарий - ако самото дете иска да се превърне в Снежанка. Малките костюмчета се търгуват на цени между 20 и 30 лв. и със сигурност ще докарат още някоя положителна емоция за празничните дни. И естествено - снимки за спомен. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?