Следвайте ни

Костадин Димитров започна инициатива „Пейка с послание” в „Тракия”

viber icon

С монтирането на пейка, дарена в чест на баща му, кметът на „Тракия” Костадин Димитров постави началото на инициативата „Пейка с послание”.  Съоръжението се намира в парк „Лаута” на алеята, известна като Младоженческата, и е в памет на доц. д-р Димитър Димитров – лицево-челюстен хирург.

„Тази алея бе любимото място за разходка на баща ми”, сподели Костадин Димитров и обясни идеята ни кампанията.

Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.

„Дарението ще допринесе за разкрасяването на градската среда, а хиляди жители ще научат и оценят Вашите послания”, допълни кметът на „Тракия”.

Кампанията позволява на участниците да оставят траен отпечатък в парка или междублоковото пространство. Независимо дали в чест на любим човек, за отбелязване на рожден ден или пенсионирането на колега или за популяризиране на бизнес, дарението на пейка ще подкрепя местната общност и превръщането на публичните места в красиви оазиси.

Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата „Пейка с послание” е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район „Тракия“ [email protected], за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Работа, данъци и работа

Работа, данъци и работа

12.04.2021 | 21:19

Доста дупки са се отворили в Тракия по улиците. Колко трябва да се уплътни жилищният фонд, за да има средства за инфраструктура?!

Отговори
1 1
Кдкд

Кдкд

12.04.2021 | 20:23

Коце тея пейки и аз може да ги сложа ти направи поне пътя от пощата до акваленда и после околвръсното изцяло

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?