71

Костадин Димитров сподели празник на Клуба на инвалида в „Тракия”

С думи на благодарност бе посрещнат кметът на „Тракия” Костадин Димитров на тържеството на Клуба на инвалида в Пловдив, което се провежда традиционно в дните около Международния ден на хората с увреждания. 

„Високо ценим общуването с Вас. Никога няма да забравим протегнатата ръка и помощта, която ни оказахте, за да имаме свой дом. Благодарни сме, че сърцето и вратата Ви винаги са отворени за нас, за нашите грижи и проблеми” – заяви ръководителят на Клуба Гинка Симонова. Тя припомни, че в него членуват близо 200 пловдивчани от целия град.

„Радваме се на инициативите в „Тракия” и с радост се включваме в някои от тях. Не оставате безразличен и към грижите ни за градинките пред блоковете. Всеки месец от пролетта до есента следим с нетърпение кампанията „Цветен кът”, споделиха присъстващите на празника. Те бяха категорични, че резултатите от работата на Костадин Димитров и екипа му се виждат и всеки ден районът става все по-уреден, удобен и зелен.

„Да сте живи и здрави. Да имате спокойни дни и споделени празници”, пожела кметът на „Тракия” Костадин Димитров и покани своите домакини да посетят предстоящата „Весела Коледа в парка”, която ще се проведе за втора година в навечерието на Рождество Христово в Парк „2019

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ко Да Каже Чиляк

Ко Да Каже Чиляк

30.11.2022 | 21:34

Инвалид сред инвалидите

Отговори
1 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?