71

Костадин Димитров подари знамена на училища и детски градини в "Тракия"

За националния ни празник кметът на "Тракия" Костадин Димитров подари българския флаг на всички училища,  детски градини,  пилицейското управление,  пожарната, пощата, поликлиниката.


"Знамето. Винаги съм мислил за него като за светиня. Светиня, която не може да бъде мръсна, нито скъсана, а трябва да се вее гордо и да повдига духа ни", сподели Костадин Димитров. 


Той припомни,  че през  годините е раздавал знамена, щом е виждал скъсано или замърсено знаме е давал ново за подмяна, но според него е важна и идеята за качеството на изпълнението на самия трибагреник. 


" Благодарен съм на Социалното предприятие към Община Пловдив, че успяха да постигнат желаното от мен качество и изработиха заявените знамена. Тази година ги подаряваме на институциите в район "Тракия". Имаме идея и за указания кога и как се поставят, заедно с кратка история на българския флаг, като се започне от конската опашка, мине се през знамето на Райна Княгиня и се стигне до непленявания флаг в сегашните три цвята и тяхната символика. Бъдете горди, че сте българи. Честит национален празник ", заяви кметът на Тракия Костадин Димитров.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Стойчо

Стойчо

03.03.2023 | 15:59

Герберите ще докарат хората до просия!

Отговори
2 2
10 лева със собствен труд

10 лева със собствен труд

03.03.2023 | 12:33

Са по ценни от ,, подарени,, по всякакъв начин, дори и европарите са,, греховни,,.....!

Отговори
2 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?