1553

 Космически финал на "Мисия Лаута" с Керана и космонавтите СНИМКИ

Взривяващ сетивата музикален финал на второто издание на кампанията "Мисия Лаута". След края на разчистването на парка от клони, дънери и дървета, на специално изградената сцена, на метри от барбекютата, се качиха трима от невероятната група Керана и космонавтите. Изпълненията им бяха своеобразна награда за доброволците, които хвърлиха пот в рамките на няколко часа да изчистят белите дробове на "Тракия".

Снимки Наташа Манева

Космическата банда изпълни няколко от своите хитове, а публиката се забавлява и отдъхна след мощната акция. Керана изпълни "Не", "Слаба силност", "К'во става", "Отлагам" и песента, без която не може нито един техен концерт - тази, посветена на саксофониста Преслав Пеев.

Кметът на "Тракия" Костадин Димитров, който е основен двигател на "Мисия Лаута" благодари на всички участници за усилията и посочи, че ги очаква отново на есен, когато се планира провеждането на следваща такава акция.

 

Екипите на "Паркове и градини" продължават да извозват събраните клони, дънери и изсъхнали дървета. В акцията се включиха стотици хора, а сред тях украинци, студенти, ученици, представители на спортни клубове, ДФ "Пловдив 112" и военни от Специалните сили. 

За пълноценната хидратация на доброволците за втора поредна година се погрижи изворна вода "Бачково".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?