Следвайте ни

Кошмар: Задръстване побърква шофьорите от и за Коматево СНИМКИ 

viber icon

Колони от автомобили и автобуси се образуваха по бул. "Христо Ботев" и Коматевско шосе. Движението в посока към Коматево и обратно - към Централна гара е пълен кошмар, видя репортер на "Марица".

Шофьорите са в капан, а нервите им да изпънати до краен предел. За да не чакат, мнозина си позволяват незаконни и опасни маневри, като неправилно изпреварване, навлизане в лентата за насрещно движение и т.н

Снимки Наташа Манева

Затрудненото движение в посока Коматево и кв. "Кючук Париж" си има обяснение и то е полагането на тръби и ремонтните дейности по северното платно на бул. "Христо Ботев". В разстояние от около 300 метра движението се извършва в една лента и това води до образуването на тапи. Рейсаджия пък преминават през заградени с ленти и разкопани участъци от платното, за да изпреварват част от колоната. 

Трафикът от Коматево към Централна гара обаче учуди седналите зад волана. Задръстването до вливането в бул. "Христо Ботев" е кошмарно, изнервят се шофьори, а колите пъплят като костенурки. Колоната е от бул. "Никола Вапцаров". 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Зику

Зику

13.09.2021 | 20:29

Благодарение на Драгиев

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?