71

Кошмар в "Смирненски": Срути се саниран таван на блок, по чудо няма пострадали СНИМКИ

Силен шум разбуди и стъписа обитателите на блок на ул. "Ген. Колев" в пловдивския квартал "Смирненски" тази сутрин, научи "Марица". Минути след 7 часа се е срутил санираният таван на сградата на последния осми етаж. 

За случката съобщи в социалните мрежи една от обитателките на блока. "Качествена работа, няма що!", пише Цанка Йорданова.


Сутринта живеещите на последните 3 етажа чули много силен шум и се изплашили. Когато тътенът приключил, хората видяли какво се е случило. От тавана се откъртили тежки парчета изолация с мазилка. Те изпочупили саксии, затрупали и цялото стълбище, което води към долните етажи. 


За щастие в момента на срутването не е имало преминаващи. Всички от блока на ул. "Ген. Колев" в кв. "Смирненски" са на мнение, че причината за случилото се е само и единствено калпавото саниране. То е извършено преди около 4 години и обитателите на блока подозирали, че е некачествено и че е въпрос на време да падне. 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Майстор

Майстор

30.06.2022 | 08:06

с просто око се вижда и че няма нито един дюбел!!! Виждала съм стена на детска ясла, санирана, която падна при един дъжд и всички видяхме, че е лепена само на топки лепило, никаква мрежа, никакви дюбели....С тези санирания само се КРАДАТ пари.

Отговори
8 0
Саниране

Саниране

30.06.2022 | 00:15

То снимките ако са от там се вижда че изолацията е лепена от вътре, това в много държави не само че не е позволено, даже и е забранено, тези плоскости са пожароопасни, те и за вън по този начин не е позволено да се монтират, на всеки етаж и до прозорците трябва да се прекъсва с изолация от вата, така че ако гори един да не пострада и друг, хората са го измислили ама тук при нас аз решавам така искам и толкова, можели майсторе, може, че то за пари всичко може.

Отговори
14 1
ГЕРБ

ГЕРБ

29.06.2022 | 21:57

Видимите резултати от работата, работата, работата!

Отговори
20 3

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?