Следвайте ни

Кошмар на релси: Пловдивчанка пътува 4 часа във влак-фурна

viber icon

Пловдивчанка преживя истински летен кошмар във влака от Бургас за града под тепетата. Тя платила за първа класа, но представата й се разминала с тази на БДЖ, и то за цели 4 часа. 

В сигнал до "Марица" тя разказа, че пътувала с бърз  влак от Пловдив за Бургас в събота. "Пътуването бе приятно, имаше климатик и не се усещаше жегата навън! Но уви не бе същата обстановката в обратна посока, с бърз влак от Бургас до Пловдив. Климатик нямаше, усещаше се раздвижване на въздуха само и единствено когато се отворят вратите за излизане от вагона. Плащаме за първа класа, искайки да пътуваме малко от малко по-добре!", възмущава се  пловдивчанката. 

По думите й е нечовешко да пътуваш 4 часа с маска и без въздух. 

"Задушно е и пътуването никак не е приятно! Всеки един пътник е дал не малко пари, за да заплати билета си в"първа" класа, но класата е далечна от първата. Разбираемо е защо все по-малко хора пътуват с БДЖ!", заключава тя. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

пътник

пътник

29.06.2021 | 21:30

Аз също пътувах с първа класа в петък от Пловдив до София с влака до Горна Оряховица. Никаква климатизация и даже обикновена вентилация. Кондукторката на въпроса защо я няма климатизацията каза , че тя не е техник. Не пожела и да отвори прозорец защото щяло да стане авария като преди време в Горна Оряховица. Не зная как да коментирам дивата глупост. Вероятно трябва да търся арменския поп.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?