Следвайте ни

Корнелия Нинова: Културата и духовността - това е емблема на Пловдив, по която ще работим

viber icon

“Пловдив има огромни възможности  и в сектора на културата историята. При последната ми обиколка в Пловдив видях сградата на БНБ - много красива историческа сграда. Сега обсъждаме едно предложение -  тя да стане  музей, който  да обединява артефактите и ценностите,  които са изложени  в Историческия музей  и на други места в града. Идеята ни е тази сграда на БНБ да бъде реновирана и да стане обединителен център - един музей на Пловдив, който да събере всичко на едно място. Мисля да поработим по тази идея. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в интервю за Пловдивската обществена телевизия. 

Пред пловдивската медия лидерът на българските социалисти обясни, че в последните години културата е много пренебрегвана, а това е тема за която много може да се работи в Пловдив.“Култура, духовност, археология, история - това емблема на Пловдив.”, бе категорична Нинова.

„От  БСП искаме да направим реална децентрализация - процент от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината. Парите, които останат в общината  ще помогнат да направим Марица едно много по- приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение и на депата за боклук.”, заяви Корнелия Нинова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Да добавя към боклуците и аз

Да добавя към боклуците и аз

02.03.2021 | 11:11

Долу червените еврейски боклуци Гебаджийски

Отговори
0 1
Тошко

Тошко

02.03.2021 | 10:36

Долу червените боклуци на Нинова!

Отговори
6 1
НИНОВА ПКП- ПКП

НИНОВА ПКП- ПКП

02.03.2021 | 10:19

ТАЯ ПЪК ЗА КАКВА СЕ ИМА... МНОГО ТИ Е НИСЪК ГРЕБЕНА КУРНЕЛО ЗА ДА КОМЕНТИРАШ ПРОБЛЕМИТЕ НА ПЛОВДИВ... ПЪРВО ТИ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ЧЕРНА ПРЕДИЗБОРНО. МИНА ОС.РА ТЕРЕНА НАРОЧНО.НАПРАВИ ГНУСНИ РОКАДИ ЗА ДА ОТВРАТИШ И БЕЗ ТОВА ОТВРАТЕНИТЕ ОТ ТЕБЕ ХОРА...ИМАМ ПРЕДВИД БСП ИЗБИРАТЕЛИ...НАПРАВИ ПИСТА ЗА БОЙКО И СЕГА СИ ДОВОЛНА... НЕ СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕНА ЗА ПЛОВДИВ ЩОТО ЗА НИЩО И НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА... ПРОСТО МИ СЕ ИСКА ДА ТЕ МЕТНАТ НА ВЕЗНИТЕ НА ТЕМИДА И СЪЩО ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТИ... МИСЛИШ ЧЕ КАТО МУ КЛЯКАШ НА БОЙКО ГОЛЯМА ХИТРУША СИ НЕ НЕ СИ ЩЕ ПАТИШ... ПРОСТА КОМУНИСТИЧЕСКА .П-УТКА

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?