Следвайте ни

Конкурсът за трети шеф на Летище Пловдив отиде в съда

viber icon

Владимир Зайков е избран за трети член в борда на директорите на „Летище Пловдив“ ЕАД, съобщиха от Министерство на транспорта. Както „Марица“ писа, той и още трима кандидати влязоха в оспорвана битка за поста.

В конкурса участваха също Дойчин Ангелов - шеф на аеропорта в периода 2009-2013 г., Спас Шуманов – доскорошен директор с мандат 2018-2021 г. и Слави Кашеров – бивш член на борда на директорите на „Овергаз“ и на други свързани фирми със Сашо Дончев. 

Владимир Зайков все още не е вписан в Търговския регистър като независим член на Съвета на директорите на „Летище Пловдив“ ЕАД, тъй като Спас Шуманов оспорва резултата от конкурса в съда.

Владимир Зайков е дългогодишен оперативен директор на „Тракия икономическа зона“ /ТИЗ/. Той бе представител на консорциума между ТИЗ и транспортната компания ПИМК - кандидат за концесията на Летище Пловдив.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Емил

Емил

25.08.2021 | 12:27

Колко трябва да си нагъл, години наред цоцаш от летището и накрая когато е редно да дойде друг да обжалваш в съда?!

Отговори
0 0
Полити

Полити

24.08.2021 | 23:24

Това летище въобще да ли е летище, отговаря на някакви стандарти но по скоро за селскостопанско, Как да върви с толкова много шефове, то имали нещо за управление.

Отговори
0 2
акад. проф. д-р о.з.полк. пож. индж. Кънчо-Петко ДЕРОВ, чл-кор. БАНда

акад. проф. д-р о.з.полк. пож. индж. Кънчо-Петко ДЕРОВ, чл-кор. БАНда

24.08.2021 | 19:00

В ПловЖилФОНД вече свършиха вакантните Директорски постове за назначаване на "опитни" шефове от Летището (в далавери? С по апартамент-три като Бонус?) - - - SORRY!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?