71

Концертът на Графа в Пловдив се мести на 12 юни в зала "С.И.Л.А."

Дългоочаквания акустичен концерт на Графа „Утре отново“ в Пловдив, първоначално планиран за 11 юни в Античен театър, се мести ден по-късно, на 12 юни, а мястото ще бъде зала „Сила“.  Причината - прогнозата за лошо време. Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се запазва, съобщават организаторите. 

Преди няколко месеца Влади Ампов – Графа обяви, че работи по нов, изцяло акустичен концертен проект, който ще представи за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за лошото време и вероятността публиката да не се чувства комфортно при евентуални бури и валежи, не промени намерението на Графа и музикантите му да зарадват феновете в града на тепетата. Екипът на певеца прояви изключителна гъвкавост, като за по-малко от 24 часа успя да организира преместването на събитието на закрито, макар и ден по-късно.

Концепцията на акустичният концерт „Утре отново“ е публиката да се чувства уютно, докато се наслаждава на новите версии на големите хитове на Влади Ампов. В последна сметка целта ще бъде изпълнена, защото сценографията, звука и осветлението вече  са приспособени към акустиката и архитектурата на зала „Сила“.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?