Следвайте ни

Командоси ловят бандити пред възхитени хлапета СНИМКИ

viber icon

Пред спортна зала „Чайка“ започна отбелязването на професионалния празник на служителите от ОД на МВР. За повода те представиха по своеобразен начин пред пловдивчани уменията си и начините, по които гарантират сигурността в града.

Спазването на обществения ред е трудно, изискват се специална подготовка, смелост и решителност. Това стана ясно на събралата се публика, която с интерес проследяваше всяко движение на униформените. Докато те демонстрираха ловко техники за защита, малчуганите с отворени усти наблюдаваха и се вълнуваха от случващото се. 

От МВР за нула време неутрализираха агресивни футболни фенове, а щом дойде време полицаите да хващат бандит, момченцата заподскачаха и стиснаха юмручета. Децата се захласнаха по съвсем истинските служители от сектор „Специализирани полицейски сили“, които сякаш бяха излезли от екшън филм.

Като сбъдната мечта бе за малките господа по-късно и появата на полицейските мотори. След като разбраха, че могат да се докоснат до превозните средства, децата задърпаха за крачоли майки и татковци и тръгнаха с усмивки за снимки.

Гвоздеят в програмата на празника бяха грамадните немски овчарки, които впечатлиха зрителите с дисциплина, вярност и умения. Специално обучените кучета показаха, че безпроблемно и за секунди надушват наркотици и оръжия и залавят „лошите“.

След края на шоуто МВР получиха бурни аплодисменти и поздравления от публиката за доброто си представяне.

Снимки от Наташа Манева

Габриела Лазарова

Габриела Лазарова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?