46

Кольо Брадата отваря клуб в "Капана"

Нов оазис за феновете на рок, блус и джаз

Известният пловдивски бас китарист Кольо Брадата отваря клуб на пъпа на града - до Регионалната дирекция на полицията в Пловдив. Това издаде самият музикант ексклузивно пред „Марица“.

На сцената в заведението всяка вечер ще забиват известни джаз, фюжън и ритъм енд блус банди. Музиката, която ще звучи, ще е в същия стил. Рок няма да липсва, но само от 60-те, 70-те и 80-те години, вдига завесата Брадата.

"Ще вкарам и апаратура за стотици хиляди", обеща Кольо на феновете си под тепетата. Басистът е категоричен, че барът му няма да е комерсиален и при менажирането му ще бъдат изключени всякакви компромиси със стойностната музика.

"В Пловдив има достатъчно места, където се събират кифли и звучи попфолк. Сцени за рок, блус и джаз обаче почти не останаха. На когото тази музика допада, да заповяда! Останалите нямат място под един покрив с мен", обяснява Кольо, който десетилетия наред превзема клубове под тепетата, из цяла България и дори по света. За известно време работи с Личо Стоунса, но след бурен скандал пътищата им се разделят.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бюбюнко

Бюбюнко

14.12.2022 | 10:05

Go Кольо, GO !

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?