Следвайте ни

В Капана: Коледният базар предлага ръчно изработени чудеса

Ще се проведе от 23 до 27 декември на Малката главна

viber icon

От 21 до 25 декември Малката главна ще грее с топлите цветове на най-хубавия празник - Коледа! За поредна година организаторите застават зад каузата, подкрепяща българските автори и призовават пловдивчани да изберат коледен подарък, изработен от български автор с много внимание и обич, за да подкрепят творците. 

„Възхищаваме се на талантливите хора, които избират да се посветят на творчеството и да го превърнат в професия. Вярваме, че те заслужават цялата подкрепа на света, а за нас е важно да им осигурим поле за изява. Тази коледа отново ще изберем ръчно изработени продукти, създадени в България. Знаем, че когато купуваме такъв продукт, носим топлина и светлина не само в своя дом, но и в дома на автора.“, коментират организаторите. 

Акцентът на събитието е Големият авторски базар за ръчно изработени чудеса, в който стотици талантливи автори и занаятчии ще ни предложат своите уникални изделия. 

Разбира се, ще има и богата украса, греещи елхи, изкусителни павилиони за топли коледни напитки и лакомства и сцена, от която ще звучи красива коледна музика и специални DJ сетове. 

Посетете Коледен базар Капана от 23 до 27 декември и сме сигурни, че ще откриете още стотици причини да обичате Коледа!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?