Следвайте ни

Коледен концерт ще радва пловдивчани в навечерието на празниците

Коледен концерт ще приповдигне настроението под тепетата в навечерието на най-светлите празници. Завладяващото събитие ще се състои на 18-ти декември от 18:30 ч. в културен център „Тракарт“. За доброто настроение на гостите е предвидена вълнуваща и богата програма, а главен герой в нея ще е пловдивското сопрано Денислава Станева. Талантливата дама е пяла е на едни от най-големите сцени в България и чужбина, а пред пловдивската публика, тя ще представи коледния си албум "Christmas with Denislava" с едни от най-популярните хитове за сезона. Сред тях се нареждат "O holy night", "Silent night", "Pie Jesu", знаменитата "Ave Maria" на Шуберт и други. С красавицата ще си партнира Ралица Ботева, която ще свири на роял, а танците ще са дело на школа Пловдивъ.

Освен празничните мелодии, на концерта ще прозвучат и стихове в памет на голямата пловдивска поетеса Вангелия Атанасова.  

Концертът е част от поредицата Класика Плюс, която „Орфей Клуб Уелнес“ АД развива като проект от 2019 г. Желаещите да присъстват могат да закупят билети от офиса на дружеството на бул. „Христо Ботев“ 27А или на място в културен център "Тракарт". 

Габриела Лазарова

Редактор

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?