49

КОД-Пловдив: Минеков и ДБ прикриват законодателния си провал с пиар акции

С позиция за Тютюневия град и публичните прояви във връзка с него на министър Велислав Минеков и ДБ излезе ръководството на КОД в Пловдив - Пепа Деведжиева и Ивайло Спасов. Публикуваме текста й без редакторска намеса:

"Да си безсилен, като си във властта, показва, че си безсилен по принцип. Като министър на културата и в предишното служебно правителство Велислав Минеков не намери време да изработи и предложи на Народното събрание промените в Закона за културното наследство, които твърди, че са необходими сега. Така всичко остава само на приказки и протакане чрез измислени срещи с граждани и политици. Време е г-н Минеков да осъзнае, че управлението е отговорност и не е лесна работа като носенето на ковчези по жълтите павета.

Втората лицемерна позиция е на Демократична България. През последните няколко месеца те участваха във властта и подобно на г-н Минеков не намериха време да предложат "така необходимите промени". Днес правят живи вериги уж в защита на разрушенията в Тютюневия град. От КОД сме убедени, че българският политически живот трябва да се отърве от субекти, които съществуват въз основа на пиар акции. България заслужава нов поглед не само при съхраняването, но и развиване на своето културно-историческо наследство. Пиар прахосването на законодателното време може само да причини още щети на града ни."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
пак парата е причината

пак парата е причината

02.09.2022 | 18:51

Не могат да се разберат за парата и туй то. Това алкохолно петно Минеков най - малко от всички е загрижен за тези съборетини. Говори фантасмагории. Щял да ги принуди да ги възстановят. Говори си, като пиян с х*я си.

Отговори
5 1
Пловдив

Пловдив

02.09.2022 | 18:25

Точно и аргументирано изказване. Гробарят, жълтопаветниците и простите само ни хранят с обещания "ще, но друг път".

Отговори
4 1
хахаха

хахаха

02.09.2022 | 16:21

Тази КОД-иращата ми е много смешна.

Отговори
4 4
Две здравки, две куку_мявки

Две здравки, две куку_мявки

02.09.2022 | 16:29

Пепито ли? Туй е втората Здравка в Пловдив! Хахаха!

Отговори
7 4

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?