Кметски ротвайлер откри площадка за четириноги СНИМКИ

Новата придобивка за стопаните на кучета от "Тракия" е в Парка на репресираните

Кметът на пловдивския район "Тракия" Костадин Димитров дойде на откриването на обновената площадка за разходка на кучета в Парка на репресираните с домашния си любимец Боно.  Тригодишният ротвайлер показа завидно спокойствие, когато приближи ограденото пространство, на което се бяха събрали повече от 15 кучета от различни породи и техните стопани. 

На моменти обаче Димитров едва удържаше Боно, който се оказа много социален и поиска да общува с всяко четириного наоколо.

 Кметът на „Тракия“ обясни, че съществуващата площадка е изместена заради изграждането на новата база на детско-юношеската школа на „Локомотив“. Съоръжението е обновено и вече съдържа две площадки - за разходка на малки и на големи кучета. Проведени са разговори с много от гражданите, които водят тук своите любимци, като под внимание са взети и техните препоръки. 

"Предстои да монтираме пейки, да поставим още кошчета и навес по желание на стопаните, които ползват мястото. Отправям апел да пазим новата придобивка“, призова Димитров. Той допълни, че на територията на „Тракия“ има 5 площадки за разходка на домашни кучета, като всички са изградени с подкрепата на дарители. Спомоществовател на съоръжението в Парка на репресираните е „Луксари Ливинг“.

Гражданите отпразнуваха в събота новата придобивка заедно с много обич към най-добрите приятели на човека. Това стана със специалното участие на треньора Галя Конзова, която показа нови трикове във възпитанието на кучета.  А от „Рушки“ осигуриха  лакомства за всички четириноги.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
маски...тееее

маски...тееее

20.04.2021 | 10:57

тези там на снимката не би ли следвало да ги глобите.....защо са без маски .... защото ойко уволни нощ ли???

Отговори
0 1
майна

майна

20.04.2021 | 10:26

да бе тоя на северен нищо не прави само разваля...

Отговори
0 1
майна

майна

20.04.2021 | 10:25

Да бе тоя в Северен нищо не прави .... само разваля...

Отговори
0 1
НЕ Е ЛОШО...

НЕ Е ЛОШО...

20.04.2021 | 10:23

МНОГО КУЧЕШКА РАДОСТ ЗА КЕФА НА КМЕТСКИЯ РОТВАЙЛЕР.... А КМЕТА НА РАЙОН СЕВЕРЕН Я ЗАКРИ ПЛОЩАДКАТА ПРЕД ЛУКСОР ЩОТО ТОЙ ЖИВЕЕ ТАМ И НЕ МУ Е ДО КУЧЕТА НЕ ЧЕ МУ Е ДО КВАРТАЛНИ НЕВОЛИ....НАБАРБАЛЬОКА НА ТОВА МЯСТО СИГУРНО ПО НЯКАКЪВ ПРОЕКТ КЪТ ЗА ОТДИХ И МНООООГО МАГНОЛИИ...ТИПИЧНИ ЗА ТОЗИ РАЙОН НА ГРАДА...... НЕ САМО ТОВА АМИ МАХНА И НА НАШИТЕ "КУЕТА ПЕНСИОНЕРИТЕ " НЯКОЛКО ПЕЙКИ НА ПЛОЩАДЧЕТО ПАЗАРЧЕТО ДО РЕСТОРАНТ ПИЛЕТО НА БУЛ..БЪЛГАРИЯ ... ...ЩОТО ПРЕЧИЛИ НА ДВАМА ОТ КООПЕРАЦИЯТА ДО ПАЗАРА..АМА ТЕ БИЛИ НАШИ ХОРА....СЕГА НАШИТЕ "КУЧЕТА ПЕНСИОНЕРИТЕ " СТЪРЧАТ ПРАВИ И НОСЯТ КАРТОНИ ВЪРХУ КОИТО СЯДАТ"....НЕ ЧЕ НЕ СЕ СЪБИРАТ ПАК И НЕ СИ ГОВОРЯТ...АМИ И ОСТАВЯТ ТЕЗИ КАРТОНИ И РАЗНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ .... ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПЛАНИРАНО ОСЪЩЕСТВЕНО И СЛОЖЕНИ ПЕЙКИ ЗАЩОТО ТОВА Е ГРАДСКА ЧАСТ ТОВА НЕ Е ВИЛНА ЗОНА....БУЛЕВАРДА Е ДОСТАТЪЧНО ШУМЕН... И РЕШАВА КМЕТА ИДВА ИЗМЪКВА ПЕЙКИТЕ И СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА.... КОЙ МУ РАЗРЕШИ И ТАКА ЛИ СТАВА ИЗМЕНЕНИЕТО НА ГРАДСКОТО ПРОСТРАНСТВО... ТОЗИ МАЛЪК ПЛОЩАД ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА НУЖДА ОТ ПЕЙКИТЕ КОИТО АЛЕКСИЕВ МАХНА....ТОВА Е ПРАВЕНО ПО ПРОЕКТ...И СА ДАВАНИ ПАРИ....НЯМА МЯСТО КЪДЕ МАЙКИ ВЪЗРАСТНИ И ПЕНСИОНЕРИ ДА СИ ПОЧИНАТ И ДА СИ ПОСЕДЯТ НА ВЪЗДУХ.... ИЗПРАТИХА ШЕФА НА ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ ДА ТУШИРА НАПРЕЖЕНИЕТО ЩОТО ДЪРЖИКОВ ГИ ВЪРНАЛ .БИЛ В ОТПУСК И КЛЕПЕ НА ШАТРИТЕ ЗА ПРЕДИЗБОРНИ МЕРОПРИЯТИЯ...И КАКВО ОТ ТОВА....НИЩО ОНАНИЗЪМ ПО ПЛОВДИВСКИ ...ПО АЛЕКСИЕВСКИ...ИЗПРАТИХА ГО ЗАЩОТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО..... АЛЕКСИЕВ ВЕДНАГА ДА СЛОЖИ ПЕЙКИ ДА НЕ МУ ИЗПРАТИМ СНИМКИ С ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ С БАСТУНИ И МАЙКИ С ДЕЦА КОИТО СЯДАТ ПО ПЕРВАЗА НА ПОДЛЕЗА ЗА ДА ЗАКУСВАТ... ВИДЯ СЕ ЧЕ НАРОДА ВИ "БЛАГОДАРИ ЗА ГРИЖИТЕ" СЕГА НАИСТИНА СВЪРШЕТЕ НЯКАКВА РАБОТА...

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?