Следвайте ни

Кметове садят дървета до нов паркинг

viber icon

Дръвчета ще засадят тази сутрин кметовете на Пловдив и район "Централен" Здравко Димитров и Георги Стаменов на новия паркинг  в  междублоковото пространство на ул. „Добри Войников“,  „Тодор Влайков“ №2 и №4 и ул. „Родопи“ №73-77, около  СУ "Паисий Хилендарски".

Паркингът, изграден на мястото на грозните гаражи, е за над 30 коли.  С бюджетни средства е монтирано ново осветление, направена е отводнителна система,  ул. "Тодор Влайков" е асфалтирана. Инвестицията е за 150 000 лева, каза Георги Стаменов. Ул. "Иларион Макариополски" също е предвидена за ремонт. 

Районният кмет се надява, че през следващата година ще се заложат средства в общинския бюджет  за рехабилитация на ул. "Славянска" и "Родопи". Докладна е внесена в Общината и за ремонт на ул. "Стадион" в Съдийския квартал, за който настояват живеещите в тази зона.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ПОЧИН....

ПОЧИН....

20.05.2021 | 08:47

ЩЕ САДЯТ ТЕ И БЕЗ ТОВА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ..... БАРЕМ ДА ПОСАДЯТ ДРЪВЧЕТА.....ДА ПОВИКАТ НА ПОМОЩ АЛЕКСИЕВ ОТ СЕВЕРЕН ТОЙ МААА НАПРАВО МАГНОЛИИ... ИДЕТЕ И ВИЖТЕ ПРЕД ЛУКСОР 8 ЕДНА ДО ДРУГА.....ЦВЕТЕНЦА ПОД КОНЕЦ ПОЛИВКИ ЗЕЛЕНКО ОКОСЕНКО ЧИСТИЧКО НОВИТЕ ПЕЙЧИЦИ - АБЕ ДА СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ЖИВЕЕ КМЕТА КАТО НА СЕЛО САМО НЕГОВАТА УЛИЦА Е АСФАЛТИРАНА.....

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?