2374
Следвайте ни

Кметът Здравко Димитров реагира за тунелите под Главната

viber icon

Проверката за незаконните тунели под кооперацията на бул. „Княз Александър I” върви и чакаме резултатите от нея. Тава каза кметът Здравко Димитров по повод скандалния казус.

„На никой не му е приятно такова нещо! За мен е недопустимо в града да копаеш под чужди дворове. Против всякакви норми  е - и морални, и законови”, каза кметът.

Както "Марица" вече писа, Окръжната прокуратура в Пловдив се самосезира и разпореди проверка на изкопните дейности от страна на бизнесмена Мирослав Стамов под Главната - на територията на недвижима култура ценност на ул. „Княз Александър I".

В хода на проверката предстои снемане на обяснения, събиране и анализ на всички документи по случая.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

ЕГАСИ И КМЕТА

ЕГАСИ И КМЕТА

01.12.2021 | 16:10

ЗИКО КЪДЕ СИ СПАЛ ,БЕ МАЙНА?МИ ТЕ СКОРО ТУНЕЛ ПОД ОБЩИНАТА ЩЕ НАПРАВЯТ ,С ИЗХОД В ТВОЯ КАБИНЕТ.

Отговори
7 2
Ай сектир бре...!

Ай сектир бре...!

01.12.2021 | 21:02

Да, ще му вземат портрета на собственника на Пловдив геенеерал Боеко и на негово високо преподобие преосвещенство Николай Пловдивски и ще го оставят без синергията на неговите кумури!

Отговори
1 2
Plovdiv

Plovdiv

01.12.2021 | 15:51

Др.Димитров кажи каква е далаверата ,много години имаше прикриване на случая от район централен гр Пловдив ,кой е кмета знаете,кой развали сделката и къде потънаха предметите извадени от там. с една кметска заплата два апартамента не се купуват,утре тоз кмет ще бъде изгонен, бъди сигурен в това,настъпил е котката много.

Отговори
6 1
дано

дано

01.12.2021 | 13:07

да не се случи случка каото в "тютюневия склад". Докато този и онзи си кажат "експертното" мнение да не рухне нещо. Тогава вссичко ще е безполезно! Да се укрепят СПЕШНО сградите. Това е най-важното в момента.

Отговори
9 1
спомен от 2011

спомен от 2011

01.12.2021 | 12:46

Сътрудничеството между Рим и Пловдив, с тяхното ценно културно наследство, все повече се задълбочава и показва добри перспективи за кандидатурата на града на тепетата за културна столица през 2019. Това потвърди посещението на българска делегация в Рим за представянето на Културния форум „Античен Плодвив”. Презентацията се състоя на 7 декември в престижната зала "Пиетро да Кортона" на Капитолийските музеи с участието на министъра на културата Вежди Рашидов и замeстник-кмета по културата на Пловдив Стефан Стоянов. На официалната церемония Джилберто Кашани, председател на Комисията по международни и европейски политики на Област Лацио, връчи на българския министър почетен плакет на Област Лацио и наградата на "Академия Спонда" за принос в сближаването на българската и италианската култура. Българската делегация включваше и Мирослав Стамов - председател на българо-италианската фондация „Рома, съдействала при организацията на културния форум, а сред официалните гости бе Тодор Стоянов, временно управляващ Българското посолството в Рим, италиански общественици, представители на българската общност и приятели на България. Правете си извода дали бизнесмена не е имал солидни протекции в Община Пловдив, за да тръгне на подобна вандалщина и повече от две години сигналите на съсобствениците да остават НЕЧУТИ.

Отговори
8 1
ох мамо

ох мамо

01.12.2021 | 12:41

ако бях кмет о6те преди 2 седмици 6тях да отида ли4но с 2ма полицая и да му бия 6амарите на тоя. Къв кмет си бе, лапа4 на кебап4ета? 2 седмици пи6ат по новините ти стои6 като кратуна. в собствения ти град...някъв си пробива рамбо тунели през старини земи пълни с антики. НА ГЛАВНАТА!!! и ти няма да отиде6 веднага да го арестувате него и вси4ките му работници. КЪВ КМЕТ СИ БЕ? ако бях кмет 6тях ли4но да се погрижа да го вкарат в затвора за 25 години и да му съсипя живота.' бахти и лапа4а на кебап4ета кмет бате. не излиза от палата да си види улиците да направи малко правосъдие. за гилотината си брат.

Отговори
12 3
МАЙКА МУ

МАЙКА МУ

01.12.2021 | 11:59

И ЗАТВОР ЗА НОВОБОГОТАШИ...........АМА МНОГО ЗАТВОР

Отговори
15 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?