Следвайте ни

Кметът Здравко Димитров: Радослав Бозуков беше честен и отзивчив човек

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров изказа искрените си съболезнования за загубата на известния бизнесмен Радослав Бозуков. Собственикът на хотел "Лайпциг" почина тази нощ след усложнения от COVID-19.

Ето какво каза пред "Марица" градоначалникът Здравко Димитров: 

Бог да прости Радослав Бозуков. Отиде си млад човек, който би могъл да живее още дълги години. Съдба. Ще го запомним като трудолюбив, честен и отзивчив човек, който винаги участваше в мероприятията на община Пловдив.

Радослав Бозуков беше наш партньор, както и бизнесменът Ванко Иванов, за който също ще си спомняме с добро. За съжаление, това е жестоката действителност. Вчера в Пловдив са погребани 22-ма души, каквато тъжна статистика досега не е имало.

Затова трябва да си ценим живота - своя и на другите. Докато сме на земята, да се уважаваме, да бъдем по-добри един към друг и по-смирени. Не бива да допускаме лошото да надделява, както се случва.

Поклон пред паметта на Радослав Бозуков. Поднасям дълбоките ми съболезнования на  неговите близки.

 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Яна

Яна

30.04.2021 | 11:27

Този мъж е много неприятен. Как го избрахте?

Отговори
1 0
Sasho shtepsela

Sasho shtepsela

29.04.2021 | 13:57

Longor a ti chesten li si?

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?