49
Следвайте ни

Кметът Здравко Димитров призова общинските служители да се ваксинират 

viber icon

Кметът Здравко Димитров се обърна към служителите на администрацията на Община Пловдив с призив да се ваксинират. Писмото е разпространено до всички служители на общинската и районните администрации, както и до общинските предприятия. 

„Ковид – 19 се оказа по-продължително и сериозно предизвикателство, отколкото очаквахме. Пандемията остави своя отпечатък върху ежедневието ни. Единственият начин да се върнем към нормалния си начин на живот е масовата ваксинация“, се казва в обръщението на градоначалника. 

По думите му е притеснителна тенденцията, че голяма част от българското население, за които няма медицински противопоказания, отказват или отлагат да се ваксинират и допълва, че няма основание народът да се съмнява в постиженията на науката и да не следва опита на повечето европейски държави. 

„Ние, като общински служители, е необходимо да бъдем пример за останалите и да подходим с разум. Служебните ни ангажименти ни налагат да работим и да се срещаме с много хора, което е рисково в тази динамична епидемиологична обстановка. За да пазим себе си, семействата си, колегите си и хората, с които работим, е необходимо да вземем всички превантивни мерки“, апелира кметът Здравко Димитров като добавя, че той и всички зам.-кметове на общината са вече напълно ваксинирани. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пловдив

Пловдив

04.11.2021 | 10:40

А кога сте се ваксинирате против корупцията и кой са СЕМ/ДЕЛИЖОВИ и С КАКВО СА ПОМАГАЛИ,ПОМАГАТ и ЩЕ ПОМАГАТ НА ПАРТИЯ ГЕРБ ОПГ.КОЯ Е ФИРМА ЕООД ДЕЛТА КОНТРОЛС.МАНДАЛОТО ХЛОПНА

Отговори
3 1
И ТИ ЛИ БЕ?

И ТИ ЛИ БЕ?

04.11.2021 | 10:02

Стига сте се главозамайвали! Ходите по тънък лед. Всички станахте доктори. Сойто иска да се ваксинира, но да е доброволно, по убеждение. Не да плашите хората за работата им.

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?